Vår familj består av mig, Ylva, och min man Weine. Weine har två vuxna barn som har flyttat hemifrån och  bildat familj sedan länge. När Weine gick i pension hade han en dröm att kunna gå ut och hämta sina egna ägg på morgonen och familjen utökades med några hönor och en tupp.

Vi bor i mitt morföräldrahem mitt ute i skogen i Östra Göinge kommun, strax norr om Kristianstad.Vi har en stor trädgård och ett växthus. Vi odlar en hel del grönsaker själva, så under sommarhalvåret är vi självförsörjande.

Katter har alltid varit ett stort intresse och min första huskatt skaffade jag så fort jag flyttat hemifrån. Sedan dess har vi haft många katter och vi har också provat på en del olika raser. Idag har vi sex sibiriska katter och två huskatter. Jag har alltid önskat att ha en mindre uppfödning, men så länge jag arbetade heltid och dessutom reste ganska mycket i mitt jobb, var det inte möjligt.

För att göra det allra bästa av min uppfödning har jag också börjat utbilda mig om katter. Hittills har jag gått PawAcademy G1, G2 och G3.


Dela den här sidan